Suggesties van de chef

Suggesties

Maandelijkse suggesties
  • Pastei van ree met ganzenlever

    20€
  • Fine de Normandie (creuse 3°°°)

    3st.=12€ | 6st.=22€
  • Gegratineerde oesters au Champagne

    20€
    4 stuks
  • Zuurkool Royal (5 stukken vlees)

    30€
  • Hertrugfilet poivrade saus en zijn garnituur

    38€
  • Fazant Fine-Champagne of Brabantse wijze

    36€
  • Lauw appertaartje met amandelen, vanille ijs en abrikozencoulis

    12€

Eetkaart

Prijzen kunnen variëren volgens seizoens- en markomstandigheden

Voorgerechten

  • Rundscarpaccio met ricotta

    20€
    pesto en parmezaan
  • Rundscarpaccio met rucola

    25€
    truffelolie en eendenlever
  • Eendenlever “Muselet style”

    25€
  • Huisgerookte zalm extradoux

    24€
    in zijn natuurlijke omgeving
  • Artisanale garnaalkroket “dans son jus”

    11€ (1st.) | 22€ (2st.)
  • Huisgemaakte kaaskroket

    8€ (1st.) | 16€ (2st.)
  • Gefrituurde scampi’s en tartaar

    10€ (3st.) | 19€ (6st.)
  • Gegrild en gepersileerd beenmerg

    18€
  • Amuselement bordje

    30€ (2 pers.) | 45€ (3 pers.)
    Seranno ham, Grana Padano, gerookte zalm, scampi, loempia

Salades

  • Tomaat met Noordzeegarnalen “Belle Vue”

    24€ (1st.) | 36€ (2st.)
    100g | 150g
  • Kibbeling met salade “Caesar style”

    25€
    frietjes en gribichesaus
  • Rundstartaar Minute

    25€
    in vintagebistro stijl bereid
    200g

KREEFT (+30 min.)

Halve | Hele
  • Kreeft “BelleVue“

    32€ | 62€
    ± 500 g
  • Kreeft à l’Armoricaine

    32€ | 62€
    met basmati rijst
    ± 500 g

Hoofdgerechten

  • Koninginnehapje Grand-Mère

    24€
    croustillant gepresenteerd
  • Koninginnehapje Royale met kalfszwezerik

    34€
  • Ossobucco Milanese

    30€
    met gremolata en Penne
  • Kalfsnootje traag gegaard

    36€
    kalfszwezerik, wortelgratin en portosaus
  • Gebakken eendenborst op Normandische wijze

    32€
    met pommes Dauphines
  • Slibtongetjes Meunière

    34€
    met sla of warme groenten
    2 stuks
  • Kabeljauwrug Duglérésaus

    30€
    met purée
  • Penne Carbonara met paddenstoelen

    22€
  • Penne met spinazie en 4 kazen

    22€
    Gorgonzola, Pecorino, Grana Padano en Ricotta
  • Steak filet mignon Holstein in hoeveboter gebakken

    26€
    ± 220 g
  • Ierse Cuberol Black Angus

    35€
    ± 300 g
  • Filet pur Blauw-Wit

    38€
    ± 220 g
  • Filet pur Rossini

    43€
    ± 180 g
  • Chateaubriand “filet mignon”

    70€
    per 2 couverts
    ± 600 g
  • Gerijpte Runderrib

    80€
    per 2 couverts
    ± 1 kg

Saus

  • Jo’s Béarnaise | Peperroom | Archiduc | Gorgonzola | Kruidenboter

    4€
  • Gegrild Beenmerg

    9€

Garnituur bij vleesgerechten naar keuze:


  • Homemade frietjes pommes allumettes, pommes Dauphines, wortelgratin, puree, pasta, basmati rijst
  • Gemengde sla, seizoenssalade (witloof of tomaat), slaharten op Caesar wijze, assortiment groenten (warm)

Nagerechten

  • Vanille-Caramel ijs

    3,5€
    homemade
    per bol
  • Dame Blanche

    11€
  • Coupe Brésilienne

    11€
    façon Muselet
  • Coupe Advocaat

    11€
  • Café Glacé

    11€
  • Mokka ijs “minute”

    4,50€
    per bol
  • Whisky on the rocks

    12€
    salted caramel
  • Huisbereid sorbet 3 soorten

    3,50€
    per bol
  • Assortiment Sorbet

    10€
  • Le “Kolonel” with Muselet Vodka

    12€
  • Délice van chocolade

    12€
    verrassend genoeg
  • Crème Brulée

    9€
  • Moelleux met vanille ijs

    12€
  • Sabayon Marsala

    11€
  • Kaasbordje Van Tricht

    15€

Specials Na 22 uur

Coup de feu voorbij, Jo steekt een tandje bij …
  • Crêpes Suzette

    12€
    Geflambeerd +5€
  • Crêpes Comédie Française

    14€
    Geflambeerd +5€
  • Crêpes Normande

    12€
    Geflambeerd +5€